31 Ocak 2024 Çarşamba

HOŞGELDİN ŞUBAT

 






Merhaba Değerli Dostlar,

Bildiğiniz üzere her yeni bir aya girerken o ayın tanıtımını yapmayı, ayın özelliklerini, burçlarından bahsetmeyi bir  gelenek haline getirmiştik. Şubat ayını tanıtımını yapmamız gerektiğinden, konulu yazılarımıza affınıza sığınarak ara vermek durumunda kalıyorum...
Şubat ayı kış mevsiminin son ayıdır. Şubat Ayı aynı zamanda bahar mevsiminin habercisi olarak bilinir. Şubat ayı sonunda yavaş yavaş baharların açtığı görülür, yeter ki bu bahar dalları çok şiddetli rüzgarlara ve hava ısısının  aniden eksi derecelerin altına  düşmesin, yoksa esas baharı görmeden yalancı baharı yaşarlar.

6 Şubat 2023'te saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde, aynı gün dokuz saat sonra yine Kahramanmaraş üslü 7,6 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Deprem Gaziantep, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun olarak hissedildi. Yalnızca Türkiye sınırları içinde 13 milyon kişi depremden doğrudan etkilendi.
Bu depremde 50 bin vatandaşımız hayatlarını kaybetti. Depremde hayatlarını kaybedenlere Allah' tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, tüm depremzedelere geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha yineliyoruz.
Şubat ayında Doğum Günü olan tüm Gönül Dostlarımın, Doğum Günlerini en iyi dileklerimle kutlarım...


Önce Kendinizi Sevin ve sonra da Sevdiklerinizin değerini bilin ki, Mutluluğunuz daim olsun...

En iyi dileklerimleEsen kalın.

İbrahim Birol

&&&&

Hoş Geldin ŞUBAT Güle Güle Ocak
Yeni Ay Huzurunla, Barışınla,
Yeniliklerinle,
Yeni Başlangıçlarınla gel...
Önce Sağlık, Mutluluk, Huzur, Bereket Getir...
Keyfimiz, Neşemiz, Şansımız hep çok,
Evimiz hep Bereketli, Olsun...
Hoş geldin Şubat!
Kapıları aralarken içimizdeki dilekleri özgür bırakalım.
Sevgi, başarı ve neşe dolu bir ay olsun! ✨

Değerli Dostlarım
Mutlu Bir ''ŞUBAT Ayı'' Diliyorum Herkese..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder