26 Mart 2016 Cumartesi

GERÇEK DOSTLAR,





GERÇEK  DOSTLAR,



Günaydın Değerli Dostlar,

İyi bir gün geçirmeniz dileklerimle. Bu gün ilk yazımı yayınlamanın heyecanını yaşıyorum, aklımda sizlerle paylaşmak istediğim o kadar çok konu var ki hangisinden başlamam gerektiğine karar veremedim.
İsterseniz, dünkü Face Book duyurusunda sonra, tarafıma gelen beğenilerinizin bana verdiği sonsuz  mutluluktan bahsederek başlayalım. Face Book tan göndermiş olduğunuz beğenileriniz için, herkese,  buradan sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum.
Teşekkür etmem gereken bir başka kişi, bana bu Bloğu n hazırlanmasında çok emek veren ,İstanbul Üniversitesi, Radyo, TV ve Sinema bölümü son sınıf öğrencisi ve aynı zamanda Antalya da yayınlanmakta olan bir  Kadın  Moda Dergisinde (Moda Sayfası Yazarı) olan çok değerli kızım Füsun Birol' a  ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.

milli takım ile ilgili görsel sonucuBu gün sizlerle, farklı bir pencereden, Futbol Dünyasından bahsedelim. Bildiğiniz gibi,  Haziran ayında başlayacak, Avrupa Futbol Şampiyonasına katılacak olan A Milli Futbol Takımımız dün akşam 18 yıllık bir aradan sonra Antalya da, 34  bin kişilik bir seyirci kitlesi karşısında, İsveç Milli takımıyla oynadığı hazırlık maçından 2- 1 Galip ayrıldı. A Milliler ikinci hazırlık maçında, Salı akşamı saat 21: 30 da Avusturya Milli takımıyla karşılaşacak. A Milli takımımıza başarılarının devamını dileyerek Avusturya ya, yolluyoruz. Hem Ulusça ve  hem de Antalya şehrimiz olarak çok gurur duyduk. Organizasyon da Emeği geçenlere şükranlarımızı arz ederim.
Bu tür organizasyonlar ulusumuzun birlik ve beraberliğinin sağlanmasında büyük bir etken, bunu sağlamak ta en büyük görev bizlere düşüyor.
Gençlerimizden en önemli ricam, hiç bir zaman karamsarlığa kapılmamaları. Doğru bildikleri yolda emin adımlarla yürümeleri, kendilerinden sonra gelecek olan yeni nesilleri, kendilerinin yolunda yetiştirmeleri. Unutmayın ki biz çok eski bir ulusuz, verdiğimiz istiklal mücadelelerinde, Bayrağını indirtmeyen, toprağından ödün vermeyen, gerekirse o topraklar için kendini feda eden, ezanını dindirtmeyen bir ulusun evlatlarıyız. Tüm şehitlerimize Allah 'tan rahmet, gazilerimize ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
 Hayırlı Cumalar , her zaman esen kalın,toplu insan fotoğrafları ile ilgili görsel sonucu
Saygılarımla,

İbrahim Birol
25/03/2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder