1 Aralık 2018 Cumartesi

ANNELER ASLA ÖLMEZ...




İbrahim Birol, http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/ ile ilgili görsel sonucu




750. YAYIN


Merhaba Gönül Dostlarım,

Bugün sizlerle çok farklı bir yazımı, içeriğinde biraz hüzün, belki biraz keder olan aşağıdaki satırlarımı paylaşmak istiyorum,


Hayat enerjimiz annelerimizden geçiyormuş, hayatta olan (ve olmayan) bütün enerjik annelere selam olsun... Evet, anneler vefat edebilir ama asla ölmez!

 Biz farkında olmadan, annelerimizi, gizli bir şifre gibi her hücremizin içinde taşırız. Annemiz vefat etse de bize enerji vermeye devam eder...

Uzun yıllardır yatağa bağlı olarak hayatını sürdürmüş olan, eşimin ve benim sevgili annemiz, çocuklarımın biricik ananesi ve gençlerin sevgili Güner Annesi 12 Kasım 2018 Pazartesi sabahı Allah' ın rahmetine kavuştu.
Hayat dolu bir insan ellerimizin arasından bir su tanesi gibi kayıp gitti.

Acılı günümüzü bizlerle paylaşan yanımızda olan uzaktan ve yakından taziyelerini bildiren tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
 En iyi dost en iyi sırdaş insanın annesidir. Aslında bunu bazıları anladığında geç kalıyor o yüzden en büyük tavsiyem büyüklerimizin hayatta iken kıymetini bilelim..
Anne babalar lütfen evlatlarınızın elinden tutun düştüğünde yanında olun ki güçlü olsunlar elinden tutan anne ve babaları olursa hayata karşı daha güçlü olur zaten ömür boyu yara alacaklar.. Evlatlar annesine babasına sahip çıksın anne babalar evlatlarınızın elinden tutun. Böyle hem anne hem baba olan vatan için evlatları şehit olan nice anne ve babaların acılarını  bir ulus olarak paylaşıyoruz.. 
Gençler Lütfen! büyüklerinizin değerlerini bilin geç kalmadan doya doya sevginizi yaşayın yoksa çok geç kalırsınız ondan sonra ki sevginiz bir işe yaramaz. 
Hiç bir anne baba evlatsız kalmayı hiç bir evlat annesiz babasız kalmayı hak etmiyor, yaşarken sevdiklerinizin ve ailenizin kıymetini bilin.. 

Önce Kendinizi Sevin ve sonra da Sevdiklerinizin değerini bilin ki, Mutluluğunuz daim olsun...En iyi dileklerimle. Esen kalın...

Günün Sözü : Anne ailenin güneşidir. Bir ailede o olmazsa orada büyüyen çocuklar gölgede kalmış meyveler gibi olgunlaşmazlar. "

İbrahim Birol,  http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/
1 Aralık 2018, Antalya-Turkey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder