2 Ekim 2021 Cumartesi

HAFTA SONU SOHBETLERİ (1)


.YIL



Merhaba Gönül Dostlarım,


Bu hafta sonunuzu nasıl geçirmek isterdiniz?  sorusuna yanıt olarak aşağıda verdiğim tavsiye ve öneriler İstanbul' da oturan okuyucularım için uygun olabilir. 

Hafta Sonu Yapılabilecek Aktiviteler
  • Balık Ekmek Eşliğinde Eminönü Turu. ...
  • Beyoğlu Terkos Pasajında Alışveriş ...
  • Gülhane Parkında Manzara Eşliğinde Atıştırmaca. ...
  • Evden Kaçış Oyunları ...
  • Sualtı Canlılarının Dünyasını Keşfedin. ...
  • Boğaz Turu. ...
  • Bisiklet Turu ile Adalar. ...
  • Kanlıca' da Yoğurt Keyfi. 

İstanbul dışında oturan okuyucularıma ise başlıca önerilerim

Hafta içi uyuyamadığınız günlerin acısını çıkarabilirsiniz, tabi kimse sizi uyandırmazsa..Eveeet uykuyu şöyle bir güzel aldıktan sonra, üç beş bir şey hazırlayıp pikniğe gitmeyi kim istemez ki? Piknik beni açmaz, ben yeşile hasretim diyorsanız, o zaman doğa sizi bekliyor. Diyelim ki hava yağmurlu piknik işi yattı. Alın ördekli şemsiyenizi atın kendinizi sokağa. Pazartesi rapor almak zorunda kalabilirsiniz ama olsun.. Yağmur da güzel. İster dışarıda olsun, isterseniz bir tanıdığın evinde; yemeğe gitmek süper bir şey oluyor hafta sonları.. 

 Muhteşem yemekler lezzetli saatler. Hafta sonunun en   güzel yanlarından biri de geç saate kadar rahatça   kahvaltı edebilmek. Kırın iki yumurta, bi patates   kızartın. Taze ekmek çay. Ohh mis gibi. Hem sosyal   hem üşengeç misin. Öyleyse al pc yi kucağına, uzan   koltuğa. Keyif senin. Baktın ki ev pis mi? Hiç üzülme   hemen kalk evi pirüpak  ediver. Bir o yanı bir bu yanı   sil. Derken bir bakmışsın evin olmuş çiçek gibi. Odanı   da bir düzenlesen fena olmaz değil mi? Sonuçta hafta   boyu dağıldı. Beyler temizlik/düzenle pek           ilgilenmeyeceği için(bazı titiz beyler hariç) onlar da     kankaları toplayıp halı saha maçına gitse fena mı olur?   Arkadaşları toplayıp eğlenmek gerek.
Alıntı: onedio.com


" Sevdiklerinizle birlikte mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileklerimle " 






Gerçek Dostlar  

İbrahim Birol, http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/ - Google'da Ara                                                        2 Ekim 2021 Antalya-Türkiye


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder