11 Şubat 2021 Perşembe

FIRLATILAN TAŞLARIN GERİ DÖNMEDİĞİ ZAMANLAR...

 











Merhaba Gönül Dostlarım,

Bugün sizlerle Müşfik Kenter' in bir yazısını paylaşmadan önce, dün doğum günüm nedeniyle Gönül Dostlarımdan sosyal medya hesaplarıma gelen doğum günü mesajlarına kısa bir teşekkür etmek istiyorum.

"En özel doğum günümde en güzel dileklerini göndererek mesajlarıyla beni yalnız bırakmayan gönül dostlarıma  sağlıklı, mutlu ve huzurlu uzun ömürler temennisiyle birlikte, sonsuz teşekkürlerimi, selam ve sevgilerimi yolluyorum. İyiki varsınız...

En iyi dileklerimle, Esen kalın.

-İbrahim Birol-

****

FIRLATILAN TAŞLARIN GERİ DÖNMEDİĞİ ZAMANLAR...

Bu hapsolmuşluk duygusu. Bu üç beş metre kare yaşam. Ve o ne yana gitsen eyleyemediğinin, unutamadığın yalnızlığın. Gecikenlerin, toprakla randevu bekleyenlerin, dünyaya sığıntı olanların bildik kaderi. Geçmiş zaman muhabbetlerinde tükendi mi tüm kelimeler? Artık ne sır dolu bakışlar ne yeniden bir araya getirilebilecek notalar. Bakışlar yoruldu, yüzler soldu, güfteler unutuldu. Artık tanımadığın ayak sesleri ve hiç açılmayan kapılar. Yetimliği öğretti yıllar. Bazen yutkunmayı, hoş görmeyi, boş vermeyi ve en çok beklemeyi. Hep beklemeyi.. Neyi? Sabah ezanları artık sıradanlığın habercisi artık sadece yalnızlıklar, hüzünler kaldı geriye ezanla uyanan. Keşkeler, tühler, ahlar, vahlar arasında yaşanmadan yaşanan zaman. Unutulmayanlar duvarlara kiracı, anılar odalara.

Artık pek görmeyen gözlerimle beraber, yok olan yeşil, susan kulaklarıma inat gürül gürül. Artık bir damla renk, bir dostluk az şekerli kahve tadında ta eskilerden kalma. Ve biterken artık herkes yalnız kendisidir. Biterken herkes bir dost arar. Ve biterken herkes en çok yalnızlığı yaşar.

- Müşfik Kenter-

 .YIL          Gerçek Dostlar  ⚠️                                                                                                                 İbrahim Birol, http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/ - Google'da Ara                                                11 Şubat 2021 Antalya-Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder