1 Kasım 2021 Pazartesi

KASIM AYI (2021)

 





Merhaba Gönül Dostlarım,

Yeni ay umutların kapısı
Hayallerimizin gerçeğe döndüğü, ruhumuzun canlandığı, bolluğun gönüllere aktığı, bereketin keselere dolduğu, sağlıkla aydınlandığımız
bir ay olsun..

KASIM ayı hepimize sefalar getirsin...

İbrahim Birol

****

HOŞ GELDİN KASIM

Kasım ayı yaklaşan kışın habercisidir. Dünyamız ve doğa, nasıl mevsim değişiklikleri ile kendini yeniliyorsa bizler de değişmek ve yenilenmek için harika bir döneme giriyoruz her ay ve her mevsimle birlikte. Eski alışkanlıklarımızı, düşünce sistemimizi değiştirerek kendi rehberliğimizde yeni bir döneme ve yeni bir hayata geçiş yapabiliriz eğer gerçekten istiyorsak ve bu konuda ciddiysek.
Her mevsim aslında bir açıdan bakıldığında insanın hayat veya değişim yolculuğunun farklı bir aşamasını temsil eder. Örneğin benim için sonbahar daha çok bir farkındalık mevsimidir. Yazın hareketli günleri artık geride kalmıştır. Evde daha çok zaman geçirmeye başlarız. Kendimize dönmeye başlarız.
Çoğu zaman ruhumuzda bir değişim hissederiz, bir anlam ve anlamlandırma arayışı başlar.
Bu arayış ile birlikte bize artık hizmet etmeyen, ömrünü tamamlamış olan bütün duygu, düşünce, kişi ve benzer fazlalıklardan kurtulma dönemi de başlayabilir.
Bu bakış açısı ile düşündüğünüzde Kasım ayında artık size hizmet etmeyen hangi düşünceleriniz, duygularınız, inanç kalıplarınız ve bakış açılarınız ile vedalaşmak size iyi gelecektir? Lütfen bunları detaylı bir şekilde not alın.
Eskiye sıkı sıkı tutunmak ve sürekli geçmişi düşünmek yerine geleceğiniz ve hayalleriniz için harekete geçin. Güvenli alanınızı ve konforunuzu biraz terk edin, korkularınızla birlikte ilerlemeyi deneyimleyin.
Hep ertelediğiniz o adımı atın ve kendiniz için bir şeyler yapın.
Güzel bir Kasım ayı ve devamında güzel bir kış dönemi diliyorum, sevgi ile kalın.

Murat Çuhadaroğlu

Günün Sözü :

" Hazan mevsiminin son ayı Soğuk günlerin Sıcak muhabbetlerin habercisi Hoş geldin."

.YIL       Gerçek Dostlar   

İbrahim Birol, http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/                                                      1  Kasım 2021 Antalya-Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder