14 Şubat 2024 Çarşamba

2024 YILI 14 ŞUBAT GÖRSELİ...







































Merhaba Gönül Dostlarım,

Antalya'mıza geçmiş olsun…
Antalya’mızda etkili olan yağış nedeniyle meydana gelen sel felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

&&&&

TEMSILI 2024 YILI 14 ŞUBAT GÖRSELİ...
Evet pek çok insan romantik bir 14 Şubat beklentisinde olurken bu yil ipi yalnizlar göğusleyecek... 14 Subat 2024 de ay koç burcunda ilerlerken iki mesafelik Pluton ve Mars tam kavuşumda olacak. Aşkın ve maddiyatın gezegeni Venüs Oğlak burcunda olup işi bu sefer gülle çiçekle geçiştiremezsiniz pirlantadan aşağısı kurtarmaz. O gül size gülle olarak geri donebilir...Gülü seven güllesine katlansın derim...bravo anlatana kısa ve net anlatmış ……

İngilizceden çevrilmiştir-14 Şubat, Gregoryen takvimine göre yılın 45. günüdür; Yıl sonuna 320 gün kaldı. Dünya çapında Sevgililer Günü olarak kutlanıyor. Wikipedia 

Sevgililer Günü Nedir?

“Sevgililer Günü nedir?” sorusuna şu şekilde yanıt verebiliriz: Hayatınızdaki özel bir yeri olan partnerinizle, birlikteliğinizi kutlayabileceğiniz eşsiz bir gündür. Bu güzel günü değerlendirmek için ekonomik özel ve yaratıcı Sevgililer Günü hediyeleri hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız, aşağıdaki listeyi inceleyebilirsiniz:

  • Sevgiliniz ile birlikte kahvaltı yapmak oldukça hoş bir anı oluşturmak için idealdir. 
  • Günün ilerleyen saatlerinde sevdiğiniz kişiyle birlikte ev içi etkinlikler yapabilir, ona bir demet en sevdiği çiçekten hediye edebilirsiniz. 
  • Romantik bir yürüyüşe çıkabilirsiniz.
  • Akşam romantizm dolu bir ortamda yemek yapabilirsiniz. 
  • Yemek yapıp yorulmak istemiyorsanız sevgilinizi hoş bir akşam yemeğine çıkarabilirsiniz. 
  • Eve geldiğinde bir demet kırmızı gül hediye edip önceden hazırladığınız gül yapraklarıyla bezenmiş ortamda anın tadını çıkarabilirsiniz. 

Sevgililer Günü’nde çiçek buketleri hediye etmek klasik gibi görünse de oldukça düşünceli bir armağandır. Birlikte hoş vakit geçirmek ve anın tadını çıkarmak, özel günlerde en değerli hediyeler arasında yer alır. Sevdiğiniz kişiyi özel hissettirecektir.

The YearGerçek Dostlar 14 ŞUBAT 2024  İbrahim Birol      http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder