5 Eylül 2016 Pazartesi


BOYUT  DEĞİŞTİRDİĞİN GÜN 



 










 



Merhaba Değerli Dostlar,
 
Dün yayınlanan makalemizin yazarı Sayın Arzu Bıyıklıoğlu' nun (NLP Uzmanı ve Yaşam Koçu) 
bir başka güzel makalesini tekrar sizinle paylaşmış olmak beni çok mutlu eder. Arzu Hanım' ın bugüne kadar sizlerle paylaştığım bu  üçüncü makalesi, bu makaleler sizler tarafından çok beğenildi, ilgileriniz için çok teşekkürler. Yayınlanan güzel iki kitabının kapak resimlerini, makalenin içinde sizlerin beğenisine sunmak, benim için ayrıca bir sevinç kaynağı.
Belkide.. Bir an gelir ki gözünüze hic bir şey eskisi gibi gelmediği gibi.
O an gitmek istersiniz.
Ardınıza bile bakmadan. veda bile etmeden bir hırsız gibi.. çekip gitmek.. ( Ahmet Kaya Videosu yazımız sonuna eklenmiştir)



Kendinizi Sevin Ve Mutlu Olun...En iyi dileklerimle. Esen kalın.
 
 


boyut değiştirmek resim ile ilgili görsel sonucuGünler gelip geçiyor, zaman içinde ev değiştiriyoruz, iş değiştiriyoruz, eş değiştiriyoruz... İsteyerek ya da istemeden pek çok değişiklik yaşıyoruz. Arkamızda birilerini bırakıyoruz. Arkamızdan iyi ya da kötü bizi ananlar oluyor. Ve bir gün kaçınılmaz gerçek ölümle birlikte boyut değiştireceğiz, birilerini, bir şeyleri, bu dünyayı arkamızda bırakacağız. Peki, hiç düşündünüz mü boyut değiştirip buradan giderken arkanızda ne bırakmak istersiniz? İnsanlar arkanızdan sizin için tek bir cümle söyleseler o gönülden söylenen cümlenin ne olmasını isterdiniz? Arkanızda bir iz bıraksanız o izin ne olmasını istersiniz?
- Merhametli yürek
- Sevgi kelebeği
- Yardım meleği                                                                   
- Dürüstlük abidesi
- Erdemli yürek
- ...........................

Nedir o sizi siz yapan değer? Bu dünyaya ne katmış, ne vermiş olmak sizi siz yapar? Hiç düşündünüz mü buradan nasıl gideceğinizi?
arzu bıyıklıoğlu ile ilgili görsel sonucuPek çok insan içten içe ölümden korkar. Ama sağlıklı düşünen hiçbir zihin şu an ölmek istemez, ölüm kapıda gibi huzursuzlukla tedbirler almaya çalışmaz. Ama bilir ki bir gün gidecek. Evet, bir gün gideceğiz, belki yarın belki on, belki otuz-kırk yıl sonra. Ne kadar zamanımız olduğunu bilemiyoruz. Tek bildiğimiz, şu an nefes alabiliyorsak buradayız, şimdideyiz. Ve arkamızda bırakmak istediğimiz o iz her neyse, o arkamızdan anılmak istediğimiz cümle her neyse onu gerçekleştirmek için hâlâ vaktimiz var.
“Çok zengindi, çok başarılıydı, çok güzeldi…” Siz gittikten sonra bunlardan kime ne? İnsan zengin olup bir okul, bir yardım kurumu açamadıysa, çok başarılı olup insana faydalı bir iş yapamadıysa, çok güzel olup bir güzellik yaratamadıysa kime ne katmıştır?
Bir adam vardı, sıradan bir adam, ne kariyeri ne de çok parası olan. Ama kocaman bir yüreği vardı. Bütün mahallenin hayvanlarını besler, iyileştirir, korurdu. Çocuklara güzel hikâyeler anlatır, kaldırım taşlarına resimler çizdirirdi. Bir gün o adam gitti, boyut değiştirdi. Mahallede çok büyük bir eksik oluştu. Arkasında bir sürü hayvan sevgisi ve çocuk sevgisi bıraktı. Şimdilerde onun yerini genç bir delikanlı aldı. :)                                              
arzu bıyıklıoğlu ile ilgili görsel sonucuŞimdi, bugün düşünün bakalım; sizi nasıl ansınlar istersiniz, siz arkanızda nasıl bir iz bırakmak istersiniz. Tabii bu istek başkalarının gözüne girmek için değil bizi biz yapan varlığımıza biçtiğimiz değeri ortaya koymak içindir. Ve hazır hâlâ bunları gerçekleştirecek zamanımız varken o cümlenin içini şimdide doldurmak için.
Sevgi ve sağlıkla ilerleyin...
Arzu Bıyıklıoğlu
NLP Uzmanı ve Yaşam Koçu

arzu bıyıklıoğlu ile ilgili görsel sonucu

https://youtu.be/pEs32NAyAbM



Günün Sözü : Gitmen gerektiğinde gitmezsen, gittiğinde geç kalmış olursun.

İbrahim Birol,  http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/
Eylül 04, 2016, Antalya






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder