23 Nisan 2019 Salı

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİM










        AYFER AYDIN ( Büyükokan) 


Merhaba Gönül Dostlarım,

Yakınları sağlık sorunu yaşayanlar bilir, hastane dostlukları vardır.
Hiç birbirini tanımayan insanlar birbirlerine bir şeyler yapmak için çabalar koridorlarda. Birinin umudu diğerine ışık olur.
Gitmeden önce son seremonidir belki de paylaşılanlar. Geleceği en çok merak edenler o koridorlarda yaşar, en çok rüyayı onlar görür, en çok kâbusu da


“Unutulmaz insanlar iz bırakanlardır, iz bırakırlar yaptıklarıyla! 

Unutulmaz insanlar farklıdır. Fark yaratır, söyledikleriyle, düşündükleriyle. Unutulmaz insan tarih gibidir. Tarihteki bir olay gibi. Yıllar geçer belki üzerinden, ama yine de unutulmazlar.


Bu yazımda sizlere işte o insanlardan birini tanıtmak istiyorum,

1967-1983 Yılları arasında Antalya Lisesinde okuyan ve ingilizce eğitimi alan Liseli tüm öğrencilerin yakından tanıdıkları çok değerli eğitimci çok sevgili hocamız  Ayfer Aydın namı değer ( Şeker Ayfer) bugünlerde   Antalya' da bir hastahanenin yoğun bakım ünitesinde hayat mücadelesi vermektedir. Sevgili hocamıza geçmiş olsun dileklerimizle acil şifalar diliyoruz. 
Öğretmenimizin bir an önce sağlığına kavuşması için Lütfen hep birlikte dua edelim...

İbrahim BİROL ( Bir aile Dostu)

AYFER AYDIN ( Büyükokan)

15/06/1941 yılında Antalya da dünyaya geldi. İlk Okulu Dumlupınar İlkokulu’ nda orta ve liseyi Antalya Lisesi’nde okudu .1962 yılında Gazi Eğitim Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği ‘nden mezun oldu. Müzik Öğretmenliği ikinci branşıdır. Çok iyi kanun ve piyano çalar .
1962 yılında ilk görev yeri Niğde Lisesi ‘sinde çalışmaya başlayan ingilizce öğretmenimiz 
1967 yılında Antalya ‘ya tayin olarak Antalya Lisesi’nde göreve başlar .1983 öğretim yılına kadar Antalya Lisesi’ nde çalıştıktan sonra Gazi Lisesi’ nde görevine başlayarak , 6 yıl bu okulda görev yaptıktan sonra ,1989 yılında emekli olmuştur. 2 oğlundan 2 kız ,2 erkek olmak üzere 4 torunu vardır.
Öğrencileri tarafından çok sevildiği için "Şeker  Ayfer " adıyla anılması , tüm fotoğraflarda gülen yüzünü ve gözlerini gördüğümüzde , öğrencilerinin ona yakıştırdığı bu adın  öğretmenimize çok yakıştığını düşündürtüyor . Şu anda yoğun bakımda olan öğretmenimiz ve aynı zamanda mezunumuz Ayfer Aydın ‘a şifalar diliyoruz.


Alıntı : Antalya Lisesi Mezunları Vakfı


Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve şapkaGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 14 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava


Günün Sözü :

insanların değerini bilmekle ilgili sözler ile ilgili görsel sonucu

İbrahim Birol,  http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/
23 Nisan 2019, Antalya-Turkey



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder