29 Mart 2018 Perşembe

GARİP AMA GERÇEK OLAYLAR



Ä°lgili resim






Merhaba Gönül Dostlarım,

Dünyada meydana gelen birçok olay, gelişme, oluşum bizi hayretlere düşürebiliyor. “Yok artık!”, diye hayrete düşeceğimiz ne olduğu anlaşılamamış ve çözülememiş birçok olay gerçekleşiyor. İnsan mantığıyla açıklanamayan bu tüyler ürperten yaşanmış olaylar dünyada hemen her gün karşılaşılan, cevapsız sorulara neden olan olaylar, bilimin gelişmesine de katkı da bulunuyor.
İşte bu tüyler ürpertici olaylar…

UFO

UFO’ ların gizemini çözen hala olmadı. Ama UFO gördüğünü iddia eden birçok kişiye rastlandı. 18 Ekim 1973 tarihinde ordu kuvvetlerinde bulunan 4 pilot, Ohio yakınlarında bir UFO ile karşılaştıklarını iddia ediyor. Bu olay UFO olayları arasında önemli bir yere sahip. Çünkü hem birden çok kişi tarafından görülmüş hem de tehlikeli bir karşılaşma olmuş.
Bildirilenlere göre, uçaktaki 4 pilot, Ohio üzerinde uçarlarken, bir anda kırmızı bir ışık görürler. Her ne kadar uçağın kanatlarına benzese de, uçaktan daha parlak olduğunu görürler. Bir süre sonra bu parlak ışık ordu kuvvetlerinin bulunduğu helikopterin yanında uçmuş. Hemen alçalan helikopter bu şekilde çarpışmayı engellemiş. Balona benzediği ve bir otobüs büyüklüğünde olduğu söylenen bu cisim, aşağıda bulunan kişiler tarafından da doğrulanır. Yine de net bir açıklama getirilemez.
Timur'un Naaşını  İncelemek...

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, sakal

Sovyet bilim adamları 1941 yılında Timur' un mezarını açıp naaşını incelemek istedi. Bölgede yaşayan Özbekler ise Timur' un savaşçı ruhunun yeniden yeryüzüne döneceğinden, savaş çıkıp kan döküleceğinden korktukları için bu duruma karşı çıktılar.
Sovyet bilim adamları 19 Haziran 1941 tarihinde Timur' un naaşını mezarından çıkarıp Moskova' ya götürdüler.
Kehanet vuku mu buldu bilinmez ama;
Mezar açıldıktan tam 3 gün sonra, Nazi Almanya'sı, Sovyet Rusya' ya savaş ilan etti.

Shanti Deva – Geçmiş Yaşamını Hatırlama

Shanti Deva – Geçmiş Yaşamını Hatırlama

1930 yılında Hindistan’ ın Delphi şehrinde yaşayan 4 yaşındaki Shanti Deva isimli çocuk, anne ve babasının daha önce Hindistan’ ın Mathura şehrinde yaşadığını söyledi. Daha önceki yaşamında 3 çocuk annesi olduğunu ve adının Ludgi olduğunu da buna ekliyor. Daha sonra aile bu durumu araştırmaya karar veriyor.
Shanti’ nin ailesi Muttra diye bir köye gidip, orada daha önceden Ludgi isimli bir kadının yaşayıp yaşamadığı araştırılıyor. Aldıkları cevap ise böyle bir kadının yaşamış olduğu… Aile bu cevabı aldıktan sonra kızlarını bu köye götürme kararı alıyor ve 4 yaşındaki küçük kız köye gidince bir anda, o köyün lehçesiyle konuşmaya başlıyor. Çocuklarını ve kocasını hatırladığını da buna ekliyor.
Eski yaşamı ile ilgili 24 kanıtı olan Shanti Deva, bu şekilde ailesine de eski yaşantısını kanıtlamış oluyor. Reenkarnasyon’ un gerçek olabileceğini de…

Gizemli Cüce

Gizemli Cüce
2008 yılında yönetmen Jose Alvarez, Arjantin’de bir film çekerek bu cüceyi şans eseri görüntülemeyi başarıyor. Yönetmen Alvarez, bu konu ile ilgili olarak El Tribuno gazetesine, “Tam arkadaşlarla balık tutmaya gittiğimiz günden bahsederken bir anda bir ses duyduk. Sanki biri taş atıyordu. Tam o anda çimlerin oynadığını gördük, önce onu köpek sandık. Sonradan bu tüyler ürpertici cüceyi görünce gerçekten hepimiz çok korktuk” diyor.
Cücenin nereden geldiği hakkında henüz bir fikir yok. Sonradan orada yaşayan yerliler bu cüceden korkmayı bırakıp onunla şakalaşmaya başlamışlar.

Freddy Jackson’ ın Hayaleti

Freddy Jackson'ın Hayaleti

Gördüğünüz fotoğraf 1919 yılında çekilmiş ve Victor Goddard tarafından 1975 yılında bir gazetede yayınlanmış. Fotoğrafta yer alan kişiler 1. Dünya Savaşı’ nda görev alan hava takımı. Fotoğrafa öylece bakıldığında pek bir şey fark edilmiyor. Ama öyle birisi var ki, bu fotoğrafta bulunması imkansız. Çünkü bu kişi fotoğraf çekilmeden 2 gün önce uçağın pervanesine takılıp ölüyor. Fotoğrafta arka tarafta soldan 4. kişinin Freddy Jackson olduğu görülüyor. Fotoğrafı görenler hemen Freddy Jackson’ı tanıyor ve gözlerine inanamıyor.


Overtoun Köprüsü – İntihar Köprüsü

Overtoun Köprüsü – İntihar Köprüsü

İskoçya’nın Milton yakınlarında bulunan ve 1859 yılında inşa edilen Overtoun Köprüsü, İntihar Köprüsü olarak da tanınıyor. Köprüyü bu kadar ünlü yapan ise açıklanamayan birçok olayın yaşanmış olması. Bu köprüden köpeklerin atlayıp intihar etmesi burayı ünlü yapıyor.
İlk kez 1950 ve 1960 yılları arasında bu olaylar bildiriliyor. Koli yani bildiğiniz Lessie cinsi bir köpek bir anda köprünün tepesinden 15 metre boşluğa atlıyor. Kurtulan köpeklerin olduğu ama tekrardan bu köprüye çıkarak atlamaya devam ettikleri biliniyor. İlginç kılan ise oradan atlayarak intihar eden bütün köpeklerin hep aynı taraftan ve aynı açı ile atlaması.
Bazı kişiler köprünün perili olduğuna inanıyor. Ama 1994 yılında bir adam kendi bebeğini bu köprüden atıyor ve ardından kendi de atlıyor. Bazı kişiler, bu köprünün sırat köprüsü olduğunu belirtiyor ve bazıları geçerken, bazıları düşüyor. Bazıları ise hiç uğramıyor…

James Worson – Ortadan Kaybolan Adam

James Worson – Ortadan Kaybolan Adam

3 Eylül 1873 yılında James Worson adındaki bir adam 30 km’ lik bir mesafeyi rekor kırmak için koşmaya karar vermiş. Bunun nedeni sürekli olarak ne kadar hızlı koştuğundan bahseden Worson, bunu kanıtlamak istemek.
Hammerson Burns ve Barham Wise adındaki 2 arkadaşı Worson’ u atla arkasından takip etmeye başlamış. Yolun yarısına geldiklerinde ise Worson’ un ayağı bir taşa takılmış ve arkadaşları hayatlarında duydukları en korkunç çığlığı duymuşlar. Worson ise tökezleyip düşeceği yere bir anda ortadan kaybolmuş. Eğitimli köpekler ile bu Alanda birçok araştırma yapılmış ama Worson’ a dair hiçbir iz bulunamamış. Olay sonrasında da Worson’ u gören kimse olmamış.

Hayalet Gemisi – Ourang Medan

Hayalet Gemisi – Ourang Medan

Ourang Medan bir Hollanda kargo gemisidir ve Endonezya sularında içerisinde bulunan mürettebatı ile batar. İlginç olan ise arkasında birçok açıklanamayan sır bırakmasıdır. Bu gemide tüm mürettebat, köpeklerde olmak üzere suratlarındaki korku dolu ifadelerle suya gömülür. Bu kişileri korkutan şeyin ne olduğu ise merak konusu!
Birçok insan onların UFO’ nun ya da gökyüzünden gelen hayaletlerin öldürdüğünü düşünüyor. Gemide kimyasal zehirleme de olduğu söylentiler arasında. Hatta bazılarına göre bu gemi hiç var olmamış…

Alıntı : hadibakalım.com
Önce Kendinizi Sevin, sonra da Sevdiklerinizin, sahip olduklarınızın ve size değer verenlerin kıymetini bilin ki, Mutluluğunuz daim olsun... En iyi dileklerimle. Esen kalın... Unutmayın ki, sizin şikayet ettiğiniz yaşamınız, belkide  başkasının hayali olabilir.

https://youtu.be/bf4KlvN06gk

youtub gizemli film müzikleri ile ilgili video


Günün Sözü :  

Ä°lgili resim


İbrahim Birol,  http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/
29 Mart 2018, Antalya-Turkey



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder