26 Aralık 2019 Perşembe

GERÇEK DOSTLAR 924. YAYIN



17-12/28/1.jpg



Merhaba Gönül Dostlarım,

24 Mart 2016 tarihinde " Gerçek Dostlar" adı altında  başlattığım ilk  Blog yazımda çok çekingen, amatörce, acaba diye, içinde bir takım soru işaretleri bulunan karmaşa yaşamıştım.
Yazılarımla ilgili sizlerden görüntüleme ve beğenme sayıları gelmeğe başlayınca  yaptığım işin doğruluğuna inanmış olmanın yanı sıra bana vermiş olduğu cesaretle Blog yazılarıma devam ede bilme imkanı bulabilmiştim,

Bununla ilgili olarak şu sözü her zaman hatırlamaya çalışalım.

" Birileri bizi dinlediği veya izlediği zaman , bu bizim çoğaltma gücümüzün gelişmesine, düşüncelerimizin açılıp genişlemesine sebep olur. İçimizde yeni yeni düşünceler gelişip hayat bulmaya başlar. "

Yayınlamış olduğum Blog sayesinde sizlerle birlikte bir çok konulara vakıf oldum, genel kültürümü, bilgi dağarcığımı ve ufkumu genişlettim, bir bilgisayarda on parmak yazabilme yeteneğimi geliştirdim. Sizler adına araştırdığım bir çok yazıları ve makaleleri okuma fırsatı buldum. Umarım bende bugüne kadar paylaştığım konularla sizlerin kişisel gelişimine yeni bir şeyler ekleye bilmişimdir.
 Yaklaşık dört sene gibi bir süredir devam eden "Gerçek Dostlar " adı altında paylaştığım Bloğum hakkında  bazı bilgiler verebilmek, konularımıza sizleri de dahil etmek, isteklerimizi  paylaşmak,  Blog hakkında  istatistiki bilgileri, yeni gelişmeleri, bir sohbet ortamında sizleri de haberdar etmek istedim.
Hemen her gün yayınladığımız yazılarımızı sizlerin beğenisine suna bilmek, yazılarımızda  çok seçici davranmak, yazılarımızın okuyucuya ulaştırılması ve  faydalı bilgiler vermesi en çok dikkat ettiğimiz konuların başında gelmektedir.
Her gün bir başka konuyu, video ve ilgili sözleri bir araya getirip sizlerin beğenisine sunmak , konularda  çok seçici davranmak, yazılarımızın okuyucuya faydalı bilgiler verebilmesi, eğitici ve öğretici olabilmesi, en çok dikkat ettiğimiz konuların başında gelmektedir. Bizleri bir hayli zorlayıcı olduğunu taktir edersiniz. Fakat yukarıda bahsettiğim gibi bu zorluklar, gerek Blog ve gerekse Facebook sayfalarımıza gösterilen ilgileriniz sayesinde bizleri motive etmekte, sonsuz şevk ve azim vermektedir... Tüm okuyucularıma sonsuz teşekkürler.

2020 yılının ilk aylarından  itibaren  Türkiye' nin Turizm sezonunun başlaması ile birlikte bu tanıtımlarımıza yazılarımızda daha fazla yer vermeye devam edeceğiz. Bunun  yanısıra, 
Bloğumuz yazıları aracılığı ile bizi izleyen tüm ülkeler arasında bir kültür alış verişinde bulunmak, yayınladığımız video görüntülerimizi, tarafsız olarak Siyasi ve Dini amaç ve görüş belirtmeden bu güzel Türkiye'mizin sadece Tarihi, Turistik, ve Kültürel   bölgelerinin tanıtımına  katkıda buluna bilmek amacındadır. Bu  tanıtım yazıları ve görseller  önümüzdeki yılda da devam edecektir.

Siz Değerli Dostlarımdan bir tek ricam olacak, Bloğun daha fazla okuyucu  kitlelerine ulaştırılabilmesi için,  paylaştığımız  yazılarımızı sizlerde yakın dostlarınızla,  arkadaş çevrenizle paylaşın lütfen. 
Bildiğiniz üzere bilgiler paylaştıkça daha çabuk çoğalır ve  anlam kazanır.

Diğer bir sıkıntımız da Takipçi sayılarımızın çok düşük olması, Bloğumuzu devamlı takip eden okuyucularımın her gün yayınlanan yazı sayfasının sol üst köşesinde bulunan Takipçi Sayısı bölümüne tıklayarak istedikleri taktirde kendilerini takipçi olarak dahil edebilirler. 

Bloğumuzun bu günkü istatistiki bilgilerini sizlere gösterebilmek adına bir kopyasını aşağıda bilgilerinize sunuyorum.
Bugüne kadar 924. Yayın, Sayfa görüntüleme ve istatistiki bilgilere göre  Aralık ayında 4239 kişi tarafından görüntülenmiş olup,  Bloğun   yaklaşık dört yıllık toplam  görüntülenme sayısı 61331 kişi olarak, gelmiş geçmiş en büyük sayılarına ulaşmıştır. 

Bloğumuzu bugüne kadar sabır göstererek takip eden, görüntüleyen, beğenen tüm Dostlara sonsuz minnet ve  şükranlarımı arz ederim , 


Önce Kendinizi Sevin ve sonra  Sevdiklerinizin kıymetini bilin ki, Mutluluğunuz daim olsun...
En iyi dileklerimleEsen kalın. 
  
İbrahim  Birol                                                                                              



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder