22 Ağustos 2016 Pazartesi

GERÇEK DOSTLAR ( 150.Yayın)






mutluluk peşinde ile ilgili görsel sonucu



Çok Değerli Dostlarım. 

Bloğuma Hoş Geldiniz.

Blog da yer alan yazıları, düşünceleri, görüşleri tartışmak, yorumlamak, eleştirmek veya herhangi bir şekilde katkıda bulunmak isteyen dostlarımla, iletişimde olmaktan büyük  mutluluk duyacağım. Bu nedenle iletişim adreslerimi aşağıda bilgilerinize sunarım.

Dışımızdaki hiç bir şeyi değiştiremeyeceğimiz, değişimin ancak içimizde gerçekleşebileceği bir ortamda siz değerli dostlarımla paylaştığım yazılarımın, bugün itibariyle  150. sayısına hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum.
Bloğumun  kalıcı olmasındaki en büyük faktör siz ' Gerçek Dostalar' ım dan almış olduğum manevi güç ve destek ile gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Bu nedenle siz değerli okuyucularıma bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum.

Tüm İnsanların, Tanrı sevgisi başta olmak üzere, İnsan, Tabiat, Doğa ve Hayvan sevgilerini kendi  iç dünyalarının derinliklerinde yaşattıkları sürece, sonsuza dek mutlu insanlar olarak  daha güzel  ve huzurlu  bir Dünyada yaşayacağımıza inanlardanım.


mutluluk resim ile ilgili görsel sonucu
Tarihin başlangıcından bu yana insan oğlu devamlı  mutluluğu yakalamaya çalışmış, onu bazen bir kuşun sesinde veya kanadını çırpmasında yada bir rüzgar veya yaprağın sesinde aramış, bulabilmek için hayatı boyunca bir şeylerin peşinden koşmuş ama gerçek mutluluğu bir türlü yakalayamamıştır...
Dünyada sonsuz bir mutluluk yoktur...




Bloğumuzdaki  , 24 Mart 2016 tarihinde ilk yayınlanan yazımı bugün tekrar anımsıyorum.
"Merhaba,  bugün kendimize ait bir blog oluşturduğumuzdan dolayı çok mutluyuz" ibaresinin bulunduğu paylaşımım, bana ilk başlangıç olarak çok büyük heyecan vermişti.
O günden bu zaman kadar yaşantımızda çok değişimler oldu. 
En önemlisi 15 Temmuz tarihinde bir darbe olayı bizi çok farklı boyutlara getirdi, ben burada konu hakkında pek teferruata girmek istemiyorum. Her okuyucumun bunu kendine göre yorumlayacağından eminim.
 Buradaki gerçek olan tek şey, yaşanması gerekenler zaman içinde yaşanılıyor, biz buna engel olamıyoruz ve adına değişim diyoruz.
GERÇEK DOSTLAR RESİM ile ilgili görsel sonucu
Tüm başlangıçlar zordur, taktir edersiniz ki her gün bir başka konuyu sizlerle paylaşabilmek, konuları seçerken dikkatli ve seçici olmak zorunluluğu, ne tür konular olması gerektiği hususunda karar verebilmek gibi bir takım bilgiler, bu Bloğun hazırlanmasında beni  başlangıçta en çok zorlayan faktörler olmuştur.

Önce siz dostlarımdan aldığım manevi destek daha sonra azmin, çalışmanın ve yaptığımız işten zevk almanın sonucunda ortaya çıkan güzel bir Blog oluşturabilmenin hazzına varmış bulunuyorum.
Bugünkü yayınımızdan evvel Bloğun yapmış olduğu istatistikler neticesinde görüntülenme sayısı 4160  olarak belirlenmiş. Okunma istatistiklerinde Bloğumuzun başta Türkiye olmak üzere, Amerika, Bulgaristan, İsviçre, Polonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Almanya, Romanya, Fransa, Çin, Yunanistan gibi ülkelerden takip ediliyor olmasından,  ayrı bir kıvanç duymaktayım.

Bir çok paylaşımlarımızı bazen yurt içindeki çok  değerli yazarlarımızın eserlerinden, bazen yurt dışındaki yazarların gerek kitap tanıtımlarından  gerekse kendi yazılarından esinlenerek  alıntılar yaptık.
Bir çok yerli ve yabancı popüler  kişileri tanıma fırsatı bulduk. Bunlar arasında yabancı roman yazarı  olarak Robin Sharma, Paulo Coelho ile tanıştık, yerli romancılarımız Elif Şafak kitapları , Ömer Seyfettin, ve ünlü bestekarlarımızdan bazılarını tanıdık. Üstün Dökmen, Doğan Cüceloğlu, Ahmet Şerif İzgören ile  tanıştık. Dünya genelinde popüler olan görülmesi gereken yerleri tanıma fırsatı bulduk. Kişilerin gerçek hayat hikayelerini paylaşmağa çalıştık.
mutluluk peşinde ile ilgili görsel sonucu
Ben yazılım konusunda profesyonel  olarak bir yazar veya yorumcu değilim. Benim en önemli misyonum, alıntı yazılar bularak sizlerle paylaşmak, hem kendime hemde dostlarıma faydalı olmağa çalışan amatör  dost bir Blog yazarı olarak kabullenebilirsiniz.
Sayfa, resim ve Video düzenlemelerini her bir konuya göre ayrı ayrı, sizler için hazırlayıp, hiç bir yazarın ve güzel sözler bölümündeki özlü sözlerin telif ve kişilik haklarına saygısızlık ve müdahale etmeden, Dini ve Siyasi konuları yazılarımın dışında tutmaya özen gösterdim.
Tüm bu yazılarımı sizlerin beğenisine sunmağa çalıştım.

Her bir yazımda sık sık dile getirdiğim sizlerden tek bir ricam var. Bu Bloğun her görüntülenmesinden sonra sizler de kendi dostlarınızla paylaşınız lütfen.
Bilgiler paylaştıkça  çoğalır, çoğaldıkça değer kazandığını bir kez daha hatırlatmak isterim.

Yeni yazılarımızda tekrar buluşmak üzere, göstermiş olduğunuz yakın ilgilerinize bir kez daha çok teşekkür ederim.

Her şeyin gönlünüzce olması dileklerimle. Esen kalın.

İbrahim Birol, Ağustos 21, 2016 Antalya


https://youtu.be/qhCdxMKuiz0
gamzedeyim deva bulmam ney ile ilgili video



Günün Sözü:
Bir hayali gerçekleştirmeyi imkansız kılan tek şey vardır; Başarısızlık korkusu. Paulo Coelho

İbrahim Birol:
İletişim :   http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/
 e-Mail  : İbrahim-bi@Hotmail.com
                 ibrahimbirol4@gmail.com
Twitter : @ibrahimbi2








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder