26 Ocak 2020 Pazar

ELAZIĞ DEPREMİ








Merhaba Gönül Dostlarım

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve yakın çekim, şunu diyen bir yazı 'Bugün hiçbir şey olmamış gibi mi yaşayacağız? Herşey yolundaymış gibi, kimse ölmemiş gibi mi davranacağız? Mutluymuşuz gibi mi güleceğiz? İnsan olan yerlerim çok ağrıyor...'


Son dakika... AFAD ve Kandilli Rasathanesi' nden yapılan açıklamada Elazığ Sivrice merkezli 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi yaklaşık 22 saniye süren depremin büyüklüğünü 6.5 olarak revize etti. Yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem; Malatya, Diyarbakır, Adıyaman, Osmaniye gibi çevre illerde de hissedildi. Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 21.08'de 5.4 ve 5.1 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi. Bölgede artçı sarsıntılar sürerken AFAD depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 36' ya  yaralı sayısı 1607' ye yükseldiğini deprem sonrası  bölgede 5.4 şiddetinde 735 artçı deprem olduğunu açıkladı, halen enkaz altında olduğu sanılan kişileri  arama çalışmaları devam ediyor.  


Bir insanın Hayatına dokunmak bu olsa gerek,


'Ve sahibine bulan bir canın patisine sahibine uzatma anı. .

Canın can dostu olan kişi kurtulmuştur.. 🥰🥰'























Sayfa Dizayni İbrahim Birol

24 Ocak saat  20.55 de Elazığ ili Sivrice ilçesi merkezli yaşanan ve çevre illerin tamamında hissedilen 6.8 şiddetindeki deprem dolayısıyla başta Elazığ ilimiz olmak üzere göçük altında kalan ve hayatlarını kaybedenlere Allah' tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

https://youtu.be/0mZAkFCqwSw


27 Ocak 2020, Antalya-Turkey




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder