6 Şubat 2017 Pazartesi

BLOG HAKKINDA ( 2 ) 300. Yayın





blog resimleri ile ilgili görsel sonucu



















Çok Değerli Dostlarım,

Bugün sizlerle, yaklaşık 10 Aylık bir süreden beri  devam eden  "Gerçek Dostlar " adı altında yayınladığım Bloğumuz hakkında  bazı bilgiler verebilmek, konularımıza sizleri de dahil etmek, isteklerimizi  paylaşmak,  Blog hakkında bazı istatistiki bilgileri, yeni gelişmeleri, bir sohbet ortamında sizlere de aktarmak  istedim.

Bloğumuz yazıları aracılığı ile bizi izleyen tüm ülkeler arasında bir kültür alış verişinde bulunmak, yayınladığımız video görüntülerimizi, tarafsız olarak Siyasi ve Dini amaç ve görüş belirtmeden bu güzel Türkiye'mizin sadece Tarihi, Turistik, ve Kültürel   bölgelerinin tanıtımına  katkıda buluna bilmek ayrı bir hedefimiz olmağa devam edecektir. İlerleyen günlerde  2017 senesinin  ilk ayları öncesinden  başlattığımız  Turizm sezonumuzun  açılmasına az bir süre kala  bu tanıtımlarımıza  daha fazla önemsediğimize  dair verdiğimiz sözleri yerine getirmemizin mutluluğunu sizlerle paylaşmak, bizlere ayrı bir şevk ve azim vermektedir. Bu  tanıtım yazıları ve görselleri, benim eski bir Turizm Emekçisi olarak aynı zamanda yeni bir  misyonum olarak bu tür tanıtımları kabullendiğimi daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Bu yazımız sonundaki Antalya Tanıtım Videosunu izlemenizi tavsiye ederim....

 Her gün bir başka konuyu, video ve ilgili sözleri bir araya getirip sizlerin beğenisine sunmak , konularda  çok seçici davranmak, yazılarımızın okuyucuya faydalı bilgiler verebilmesi, eğitici ve öğretici olabilmesi, en çok dikkat ettiğimiz konuların başında gelmektedir. Bizleri bir hayli zorlayıcı olduğunu taktir edersiniz. Fakat yukarıda bahsettiğim gibi bu zorluklar, gerek Blog ve gerekse Face Book sayfalarımıza gösterilen ilgileriniz sayesinde bizleri motive etmekte, sonsuz şevk ve azim vermektedir... Tüm okuyucularıma sonsuz teşekkürler.

Bir başka önemli bir konu Bloğun her gün yayınlanmış olmasının sizler tarafından görüntülenmesi nin ve beğenilme sayılarının Bloğun gelecekte kırılması zor bir rekora doğru gidebileceğinin habercisi ve göstergesidir.
Tabii ki bu sayılara siz değerli Dostlarım sayesinde ulaştığımızı söylemeden geçemeyeceğim. Bu nedenle tüm " Gerçek Dostlar" okurlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi arz ederim. Sağ olun var olun...

Bloğumuzda yazılarını paylaşan bir okurumun yorumlarını sizlere aktarmak isterim.
Meryem Sude Küçükbaş Blog yayınınıza yorum yaptı: Blogunuza bayıldım, samimi aynı zamanda ciddi ve bilgi veren bir dil hakim, bunu yapabilen insan az. Emeklerinizin karşılığını hak ediyorsunuz. Başarılar dilerim. ^~^
Meryem Sude Küçükbaş Blog yayınınıza yorum yaptı: Hikayemi paylaşmaya layık gördüğünüz için binlerce kez teşekkür ederim. Vermeye çalıştığım mesaj oldukça önemliydi ve siz hikayemi burada paylaşarak ne kadar duyarlı olduğunuzu gösterdiniz.
Meryem Kardeşimin bu özverisi ve bizlerle paylaştığı  " GERÇEKTEN YAŞAMAK" adlı yazısı için kendisine minnettarlığımı suna bilmek adına bu günkü yazımda bir nebze de  olsa yer verebilmek benim için ayrıca bir mutluluk...
Unutmayın ki bu tür yazılara her zaman ihtiyacımız var, sizlerden gelecek yazılar ve eleştirileriniz olursa Bloğumuzda her zaman yer verebileceğimizi bilmenizi isterim.

Önce Kendinizi Sevin ve sonra da Sevdiklerinizin değerini bilin ki, Mutluluğunuz daim olsun...En iyi dileklerimle. Esen kalın.

Bloğumuzun bu günkü istatistiki bilgilerini sizlere gösterebilmek adına bir kopyasını aşağıda bilgilerinize sunuyorum.
Sayfa görüntüleme,  istatistiki bilgilere göre  Aylık ortalama  850 kişi tarafından görüntülenmektedir   Bloğun  toplam  10 Aylık görüntülenme sayısı 8566  kişiye ulaşmıştır.

Ülkelere Göre Aylık Sayfa  Görüntülemeleri :                                 
Blog görüntüleyen kişiler arasında en popüler ülkelerin grafiği
Giriş
Amerika Birleşik Devletleri

319                               
Türkiye

250
Fransa

50
Belçika

36
Portekiz

30
Bulgaristan

12                                                  
                    Yunanistan  1

Polonya

5                   Belarus        1
Almanya

4
Birleşik Arap Emirlikleri

2
Birleşik Krallık
2

https://youtu.be/h9u5DBShq-o




Günün Sözü :
Günümüzde insanlar her şeyin fiyatını biliyor , hiçbir şeyin değerini bilmiyor. -Oscar Wilde



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder