13 Şubat 2017 Pazartesi

BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ ( 1 )






BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ ( 1 )


bereket bilinci resim ile ilgili görsel sonucu


Merhaba Değerli Dostlar,

İlginç bir konuyla tekrar birlikteyiz. " Bereket Bilinci" kişisel gelişim  ve başarımıza yardımcı olabilecek bir konuyu  iki bölüm halinde sizlerle paylaşmak istiyorum.
 İlgili Mistik Yolu' n videosunu,  mutlaka izleyin lütfen.

Nasıl elde edilir?
Bolluk bilinci, bireyin, maddi ve manevi anlamda daha fazla elde etmesine yönelik, özvarlığının zenginlik ile ne derece uyumlu olduğunun farkındalığına ulaşması ile birlikte, zihin haritasının, maddi ve manevi zenginliğe giden yolda engel teşkil etmesinden ziyade zenginliğe giden yolda en doğru karar ve davranışların, benimsemesine yönelik zihinsel zemini hazırlayan pozisyon veya durumda olması halidir.
Alıntı : değişimehazirim.com
 


Bolluk Bilincine Nasıl Sahip Olabiliriz?

Bolluk Ve Bereket BilinciBolluk bilincinden kastımız yalnızca çok zengin olacağımızı düşünmek ya da öyleymiş gibi, zengin olmuş gibi davranmak değildir. Bolluk bilinci yaşamımızda, bedenimizde, tüm hücrelerimizde bu bilince sahip olmaktır. Yani bir nevi kıtlık enerjisinden çıkmış olmak aynı zamanda her isteğimizin, arzumuzun yerine mutlaka gelebileceğine, sahip olabileceğimize olan inanç sistemimizdir. Zihnimizde yer alan öğrenilmiş çaresizliklerimize ve sınırlamalarımızı artık dur demenin zamanı geldi. Evren öyle bir enerji, öyle bir titreşim halinde ki; beynimizden geçen olumlu olumsuz her şeyin gerçekleşebilme ihtimalini bir düşünsenize…
Tabi burada şöyle bir ayrım var. Bir şeyi isterken ne kadar çok isterseniz isteyin, isterken o dileğinizin olmuş gibi olduğunu düşünüp o andan neler hissedebileceğinizi de o düşüncenize katarsanız evren olması için elinden gelen her şeyi yapacaktır.  Ve isteğiniz yerine gelecektir.

Bolluk bilinci, yaşamınızda ki her şeyin sınırsız olabileceğini düşünme biçimidir aynı zamanda.  Neye nasıl inanırsak onu benimsediğimiz için onun olmasını sağlarız.

Alıntı : bollukbereket.com

Önce Kendinizi Sevin ve sonra da Sevdiklerinizin değerini bilin ki, Mutluluğunuz daim olsun...En iyi dileklerimle. Esen kalın.

Bereket Bilinci

bereket bilinci resim ile ilgili görsel sonucu











Bereket daha fazla maddi güvenceye sahip olma isteğinden çok sahip olduklarımızın yeterliliği ve tatminidir. Bu yeterlilik hali kendimizi daha mutlu ve güvende hissetmemizi sağlar. Tüketmekten çok dönüştürmek ve fazla geleni ihtiyacı olanla paylaşmak bizi bereket döngüsüne sokar. Bu döngü bereketimizin daha da artması ve dünyaya daha faydalı olmamızı beraberinde getirir. Bereket içsel tutumlarımızın yaydığı enerjinin hayatlarımıza ayna tutmasıyla gelir. Bereket getiren enerjiye sahip insanlar hayata nasıl bakarlar?
1. Takdir eder
2. Şükreder
3. Affeder
4. Başkalarının başarısını beğenir
5. Hatalarının sorumluluğunu alır
6. İhtiyacı olmayanı ihtiyacı olana verir
7. Fikirlerini kendine saklamaz
8. Güne gülümseyerek başlar
9. Faydalı bilgileri paylaşır
10. Neşe saçar
11.Başkalarının başarısını ister
12. Hedef belirler ve plan yapar
13. Değişimi kucaklar
14. Sürekli yeni şeyler öğrenir
15. Yapılacaklar listesi tutar
16. Dönüşüm içeren bir bakış açısına sahip olur
Alıntı : Türkan Tara Morgenwind Çömlekci, Persephone' un Çiçekleri
Mistik Yolu'n videosu
Bu kısa videomuzda bereket bilincinin ne olduğunu ve bu bilince sahip insanların özelliklerini sıralıyoruz. İyi seyirler dileriz.

https://www.facebook.com/mistikyol/videos/386012751752278/

bereket bilinci resim ile ilgili görsel sonucu


Günün Sözü: Başkalarının bahtiyarlığına imrenme. Çok kimseler var ki, senin hayatına gıpta ediyorlar.  (Hz. Mevlânâ)

İbrahim Birol,   http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/
13 Şubat, 2017,  Antalya






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder