15 Ekim 2016 Cumartesi

FERRARİ' SİNİ SATAN BİLGENİN GİZLİ MEKTUPLARI






Merhaba Değerli Dostlarım,

Robin Sharma ile ilgili tanıtımımızın bugün son yazısı. Bu değerli eğitimcinin canlı sunumlarından birinde bulunmayı çok arzu ederdim.  Dünyaca ünlü bir best-seller yazar ve kişisel gelişim uzmanı. Dünyanın önde gelen şirket çalışanlarına liderlik konulu eğitimler ve seminerler veren böyle usta bir konuşmacının bir sunumunda bulunmayı ve bir seminerinde canlı bir performansını izlemeyi, kim arzu etmez ki?
 Bloğun istatistiklerine bakıldığında, sizlerin Robin Sharma yazılarına olan ilginiz bir hayli fazla olduğu kanısına varıyorum, beğeni ve görsellerin raitingi benim için çok memnuniyet verici, sizlerin beğeni ve ilginiz sayesinde bu Bloğumuz  tam tamamına yedi aylık bir süreden beri devam etmektedir, bunun için tüm" Gerçek Dostlar " Ailesine sonsuz minnet ve teşekkürlerimi yolluyorum, iyi ki varsınız ve var olmağa devam edin lütfen !
Yazara ait yeni bir kitabının kısa bir tanıtımını sizlerle paylaşıyorum, 
kitabın piyasaya  yeni çıkmış olması nedeniyle, kitapla ilgili  İnternet' te fazla bir açıklama bulamadığım için, kitabın tanıtımı çok doyurucu olmadı, ilerki yazılarımda daha fazla bilgi verebilmeyi ümit ediyorum.
Robin Sharma'nın " Gizli Mektuplar" kitabını okumayı gerçekten çok istiyorum, kitap raflarda yerini aldı, bakalım bu sefer Robin Sharma kitabında neler yazmış, ne gibi mesajlar vermiş bizlere...

Kendinizi Sevin Ve Mutlu Olun...En iyi dileklerimle. Esen kalın. 


Robin Sharma, Hint kökenli Kanada doğumlu kişisel gelişim ve liderlik uzmanı, aynı zamanda yazar. 13 adet kitabı 60 ülkede 70 dilde yayınlanmıştır. Vikipedi

Doğum: 18 Mart 1965 (51 yaşında), Port Hawkesbury, Kanada
Eğitim: Schulich School of Law
Çocukları: Colby Sharma, Bianca Sharma
Ebeveynleri: Shashi Sharma, Shiv Sharma
Kardeşleri: Sanjay Sharma

Ferrari'sini Satan Bilge'nin Gizli Mektupları Özet Bilgileri ve Türleri

"Hayatın kendisi bir yolculuktur ve nereye ulaştığınız değil, kime dönüştüğünüz önemlidir."

Jonathan Landry'   nin dertleri bir türlü bitmemektedir. Güçlü ve nüfuzlu bir avukatken sırra kadem basıp Himalayalar' da ortaya çıkan akrabası Julian'la yaptığı tuhaf bir görüşmenin ardından Jonathan kendini, kuzeninin keşfettiği sıradışı sırları içeren, hayat kurtarıcı nitelikteki tılsım ve mektupları toplamak için dünyanın diğer ucuna giden bir uçakta bulur.

istanbul boğaz resimleri ile ilgili görsel sonucu
Buenos Aires'in tutku dolu tango salonlarından Asya ile Avrupa' yı birleştiren İstanbul Boğazı'na, Paris'in ürkütücü Yer Altı Mezarları' ndan, Şanghay'ın göz alıcı gökdelenlerine ve Sedona 'nın mistik çöllerine uzanan bu masalsı macerada Jonathan, içsel gücünü kullanmak, kendine karşı dürüst olmak ve hayallerini korkusuzca gerçekleştirmekle ilgili harika hikâyelerle karşılaşırken özgün hayatının ne olduğunu ve ona nasıl ulaşabileceğini sorgulamaya başlayacaktır.

Bazı Ünlülerin kitap hakkındaki düşünceleri :

"Mükemmel bir hayat istiyorsanız Robin Sharma' yı kesinlikle okumalısınız."
-Paulo Coelho, Simyacı'nın yazarı-

"Robin Sharma yılların birikimiyle edindiği bilgeliğini, zor dönemler için yararlı bir kaynağa dönüştürmüş."
-Joe Tye-

"Sharma, hem profesyonel hem de kişisel dünyada mükemmellik üzerine kolay anlaşılır düşünceleriyle enerji ve motivasyonu artırma konusunda bir üstat."
-Book Page-

"Bu kitap sağduyu ve bilgeliğin altın madeni."
-Larry Tapp-


https://youtu.be/cliNNEBZFp0



Güzel Sözler : "Hayatın kendisi bir yolculuktur ve nereye ulaştığınız değil, kime dönüştüğünüz önemlidir." Robin Sharma

İbrahim Birol, http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/
14 Ekim, 2016, Antalya













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder