19 Haziran 2016 Pazar

KENDİ HALİNDE BİR YOLCU
















Değerli Dostlar,

Bu gün Babalar Günü olması hasebiyle, Tüm ' BABALARIMIZIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN'

Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sevgisini,  yokluğunu ve eksikliğini tüm hayatım boyunca her zaman üzerimde hissettiğim, dün de bugün de yarın da ve sonsuza dek, hep yüreğim kadar yakınımda olacak olan ve her zaman rahmetle, andığım, babama ithafen.
 "Her zaman babalarınızın kıymetini bilin...













Sizlere bu gün çok değerli bir başka üstat, sayın Hakan Mengüç ten  bahsetmek ve sizlerle  tanıştırmak ve  tanıtmak istiyorum.

babalar günü resim ile ilgili görsel sonucuTürkiye’nin kişisel gelişim alanında sosyal medyada en çok takip edilen yazarıdır. Yazıları haftada 5 milyon tekil kişiye ulaşmaktadır. 47 ülkeden takipçisi vardır ve yazıları gönüllü çevirmenler tarafından Almanca, Arapça, İngilizce, Azerbaycan Türkçesi ve Rusça dillerine çevrilmektedir.
Twitter‘ da ”Barack Obama’ nın takip ettiği Türk”, Facebook‘ ta ise yazıları en çok paylaşılan kişi olarak tanınmaktadır. Facebook’ ta 1,5 milyondan fazla takipçisi vardır.TED konuşmacısıdır.

Güney Afrika Cumhuriyeti ‘Limpopo Animal Rehabilitation Center‘ da ‘Hayvan Davranışları, Rehabilitasyonu ve Bilinçaltı’ üzerine eğitim almıştır.                                   
Küçüklüğünden itibaren tasavvuf ile ilgilendi, Şems-i Tebriz’ in diyarı Tebriz ve Tahran’da  ‘Mevlana Terapi’ ve Tasavvuf üzerine eğitimler alarak kendini bu alanda geliştirdi.
Osmanlıca, Arapça ve Farsça okuyabilmekte, yazabilmektedir. Profesyonel olarak ney üflemekte ve piyano çalmaktadır.                                                                                 
Hakan Mengüç 2016 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi tarafından ‘‘Yılın En Etkili ve Başarılı Konuşmacısı” seçilmiştir.
Hakan Mengüç

Aşağıda sizlere verilen Linkten,  ney müziği eşliğinde ve  daha bir çok bilinç altı sesler sizleri büyüleyecek, sizlerden ricam, bir kulaklık la dinlenildiği  taktirde, bu müzik ve sesler sizleri daha fazla etkileyecek.
Sınav korkusu, sınav stresi ve sınav heyecanı  yaşayan tüm okul  çağındaki yavrularımızın sınav öncesi bu terapiden  yararlan  malarını  tavsiye ederim.
Ayrıca gençlerimiz, anne ve babalar, her yaştan insanların rahatlıkla ve severek okuyacağı kitaplarını okumanızı, seminerlerini kaçırmamanızı öneririm.

İyi bir tatil günü geçirmeniz dileklerimle. Esen kalın.

hakanmengüç.org/sınav-stresinden-kurtulmak-için-bilinçaltı-…



hakan mengüç ile ilgili görsel sonucu


Kaynak ve Günün sözü : Hakan Mengüç

İbrahim Birol,  http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/
Haziran 19, 2016, Antalya











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder