29 Kasım 2016 Salı

BLOG HAKKINDA ( 1 )






Kapadokya'da kar
















Çok Değerli Dostlarım,

Bugün sizlerle farklı bir şey yapalım istedim, yaklaşık dokuz ay gibi bir süredir devam eden "Gerçek Dostlar " adı altında paylaştığımız Bloğumuz hakkında  bazı bilgiler verebilmek, konularımıza sizleri de dahil etmek, isteklerimizi  paylaşmak,  Blog hakkında bazı istatistiki bilgileri, yeni gelişmeleri, bir sohbet ortamında sizlere de aktarmak  istedim.
Her gün yayınladığımız yazılarımızı sizlerin beğenisine suna bilmek, çok seçici davranmak, yazılarımızın okuyucuya faydalı bilgiler vermesi en çok dikkat ettiğimiz konuların başında gelmektedir.
Blog sayesinde bizi izleyen tüm ülkeler arasında bir kültür alış verişinde bulunmak, yayınladığımız video görüntüleri sayesinde Türkiye mizin Turistik ve Kültürel  bölgelerinin tanıtımına  katkıda buluna bilmek ayrı bir hedefimiz olacaktır. İlerleyen günlerde  2017 ilk aylarından  itibaren  Turizm sezonumuzun başlaması ile birlikte bu tanıtımlarımıza yazılarımızda daha fazla yer vereceğiz. Bu  tanıtım yazıları ve görseller benim eski bir Turizm Emekçisi olarak aynı zamanda yeni bir  misyonum olacaktır.

Türk Hava Yollarının, 28 Kasım 2016  günü ( Dün) ilk defa yayına giren reklam amaçlı  Kapadokya Tanıtımı ile ilgili videomuzu aşağıda sizinle ilk kez  paylaşıyorum. Kapadokya aynı zamanda hem Yaz ve hemde  Kış Sezonuna uygun Turizm yörelerimizden biridir.

29.10. - 29.11.2016 tarihleri arası bir aylık süre içinde, ülkelere göre, Bloğumuz okuyucularının sayfa görüntüleme sayıları istatistiklerini aşağıda bilgilerinize sunuyorum. Bu bilgiler Bloğumuzdan bugün itibariyle kopyalanmıştır.
Zaman zaman bu istatistiki bilgileri sizlerle paylaşmak, Bloğumuzu hangi ülkelerin ziyaret ettiklerini birlikte görmemiz faydalı olur kanaatindeyim. Aşağıdaki  belirtilen bu listeye ilave olarak zaman zaman   Japonya, Çin, Ukrayna, Avusturya Bosna Hersek, İsviçre gibi ülkeler dahil olmaktadır.
Bloğumuzda her konuya kısa kısa yer vermemiz,  okurlarımın  daha fazla takip etmelerinin başlıca nedeni olmuş olabilir.

Siz Değerli Dostlarımdan bir tek ricam olacak, Bloğumuzun daha fazla okuyucu  kitlelerine ulaştırıla bilmesi için, bu yazılarımızı sizlerde yakın dostlarınızla,  arkadaş çevrenizle paylaşın lütfen. Bildiğiniz üzere bilgiler paylaştıkça faydalı olur, çoğalır ve  anlam kazanır.
Diğer bir sıkıntımız da Takipçi sayılarımızın çok düşük olması, Bloğumuzu devamlı takip eden okuyucularımın her gün yayınlanan yazı sayfasının sol üst köşesinde bulunan Takipçi Sayısı bölümüne tıklayarak istedikleri taktirde takipçi sayılarımıza  kendilerini de dahil edebilirler.

Bloğumuzu bugüne kadar takip eden, görüntüleyen, beğenen tüm Dostlara selam olsun, sizler sayesinde bloğumuz dokuz ay gibi bir süredir ayakta kalabilmiştir.

Her türlü desteğiniz için çok teşekkür eder, Sağlıklı, Mutlu ve Huzurlu günler dilerim.

Önce Kendinizi Sevin ve sonra  Sevdiklerinizin kıymetini bilin ki, Mutluluğunuz daim olsun...En iyi dileklerimle. Esen kalın. 


Blog İstatistiki Bilgileri :

Blog görüntüleyen kişiler arasında en popüler ülkelerin grafiği
GirişSayfa görüntüleme
Türkiye

363
ABD

271
Belçika

47
Portekiz

30
Fransa

25
Bulgaristan

7
Almanya

7
Beyaz Rusya

6
Birleşik Arap Emirlikleri

2
Hindistan

2



 kapadokya Türk Havayolları tanıtım video ile ilgili video



 Günün Sözü : "Uygarlığımızın geleceği, bilimsel  düşünme alışkanlığımızın gitgide yayılmasına ve derinleşmesine bağlıdır."


 İbrahim Birol,  http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/
29 Kasım, 2016, Antalya



  
                               İletişim Bilgilerim :  e- Mail :  ibrahimbirol4@gmail.com
                                    
                                                               Twitter : @ibrahimbi2










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder