11 Temmuz 2017 Salı





KÖŞE YAZISI KORE' DE FELSEFE OLARAK KABUL EDİLDİ   

belgin eryavuz kimdir ile ilgili görsel sonucu

Merhaba Gönül Dostlarım,

Sayın Belgin Eryavuz yazılarını bu sayfamızda sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. Yazarımızın aşağıdaki köşe yazısını  çok beğenen Koreliler, kendilerine bir felsefe olarak kabul etmişler. Sizler de okuduktan sonra mutlaka çok beğeneceksinizdir. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz anlarda bir kaç kez okumanızı tavsiye ederim, bu yazı  mutluğunuzu tekrar geri getirmekte çok yardımcı olabilir.

—İşte Koreliler bu yazıya bayıldılar! Ve bu yazıyı benimseyip, mutsuz anlarında okuyup yeniden yüzlerini güldürdüler. Koreli yazar bu yazıyı yazan Belgin Eryavuz' a teşekkür ediyor! Smile Gerçekten de okumaya ve felsefe edinmeye değer bir yazı! Smile

belgin eryavuz kimdir ile ilgili görsel sonucu
Önce Kendinizi Sevin  sonra da Sevdiklerinizin ve sahip olduklarınızın değerini bilin ki, Mutluluğunuz daim olsun... En iyi dileklerimle. Esen kalın..  


Belgin Eryavuz' un Köşe Yazısı Kore'de Felsefe Olarak Kabul Edildi! 

 Nefes aldığımız her an, her dakika hatta her saniye mutluyum, hem de çok mutluyum diye haykırabilmek. 

 Nefes aldığımız her an, her dakika hatta her saniye mutluyum, hem de çok mutluyum diye haykırabilmek. Ufacık güzelliklerden, minicik olaylardan kendimize mutluluk payı çıkarabilmek, bunu kendi iç dünyamızda hissedip, etrafımızdakilere de hissettirebilmek...

Aslında uygulaması son derece basit gibi görünen ancak pek çoğumuzun bildiği halde yapmadığı, belki de yapamadığı o şahane güzellik. Güzellik diyorum, çünkü mutluğunun farkına varan insanlar, çevrelerine de öyle hoş bir pozitif enerji yayıyorlar ki... Onlarla olmak, onlarla konuşmak, hele hele bir yaşamı onlarla paylaşabilmek dünyanın en güzel duygusu.

bal arısı  çiçek resim ile ilgili görsel sonucuyaz güneşi resim ile ilgili görsel sonucuEğer o derece şanslı bir insansanız sizden daha mutlusu var mıdır acaba dünyada? Çünkü hayat görüşü böylesine pozitif enerji yüklü insanlar, siz ne kadar karamsar olursanız olun, size de pozitif enerji yükleyeceklerdir. Sizde bir süre sonra hayata bakış açınızın, olaylara yaklaşım tarzınızın ister istemez değiştiğini gözlemleyeceksiniz, çevrenizde pozitif dalgalar yayan ve aranan bir insan olacaksınız. Bu ne güzel bir keyif değil mi? İnsanın kendisindeki pozitif gelişmeleri gözlemleyebilmesi...
                                                            
Pırıl pırıl bir yaz güneşi teninizi ısıttığında, lapa lapa yağan kar bir anda etrafı bembeyaz yaptığında, minicik bir bal arısının çiçekten çiçeğe koştuğunu gördüğünüzde, kulaklarınıza çok eskilerden maziyi hatırlatan bir melodi çalındığında, çoktandır görmediğiniz bir dostunuzdan haber aldığınızda, birine şu yada bu şekilde yardım ettiğinizde karşılığındaki o sıcacık teşekkürde içinizde tarifi zor mutluluk dalgaları oluşacak ve vücudunuzun her yerinde gezinerek, kalbinize gönderdiği sinyallerle size ne kadar mutlu olduğunuzu anımsatacaktır. Bu hoş duyguları hiç çekinmeden sizde etrafınızdaki dostlarınızla paylaşın. Onlarında ufacık olaylardan mutlu olmasına, en azından hayattaki güzellikleri fark etmelerine yardımcı olun. Kazanılan her mutlu insan, çevremizde, yaşantımızda güzel bir tebessüm demektir. Her güzel tebessüm ise mutlaka yenilerini oluşturacaktır. Minicik bir gayretle bunu başarmak mümkün, yeter ki gönülden isteyelim. Bir insanın yaşamının herhangi bir anında durup “Tanrım ben ne kadar mutluyum” demesi kadar güzel bir şey yoktur yaşamda. O halde simdi durmak niye? Hayat denen o kısacık anda yaşanacak ve yaşattırılacak güzel keyiflere yelken açalım.

Mutluyum demenin keyfini yasayan insanlardan biri olmanız dileği ile, her daim mutlu kalın!
  
Belgin  Eryavuz' un bu yazısına  yapılan  yorumları birlikte okuyalım.
 Bu çok güzel bir yazı kendimi buldum yazıda resmen benim dile getiremediklerimi anlatmış .
Korelilerde akıllı tabi hemen nasıl kapmışlar felsefe olarak.

Aslında insanlarda birazcık şu anlatılanlardan olsa o kadar güzel bir dünya olurdu ki insanlar bu duyguyu biraz içlerinde hissetseler ve bunu diğerlerine bir gülümsemeyle belli etseler simdi hiçbir insan bu durumda olmazdı.

İntihar edenler aradığını bulamayanlar hiçbir şeyden memnun kalmayanlar, beğenmeyenler, bu duygu sayesinde azalırdı.
Kendini mutlu hissedenlerin çok olması, bunu dışarı yansıtmaları, pozitif enerjilerinin o ortamda bulunması oradaki insanlarında mutlu olmasına vesile olacaktı .Bu böylece articakti.Ve inanın ki daha güzel bir dünya ortaya çıkacaktı.

Şimdiye kadar bu konuya hiç değinilmemiş ama bu yazıyı okuyanların arkadaşlarına bu linki göndermesini rica ediyorum şimdiden teşekkürler.
teşekkür teşekkür teşekkür.


https://youtu.be/HK0plHjzvl4




Günün Sözü :



11Temmuz, 2017, Antalya
 

türkiye simgesi resim ile ilgili görsel sonucu
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder