2 Mart 2017 Perşembe

İSTANBUL KIRMIZISI Sinema


istanbul kırmızısı resimleri ile ilgili görsel sonucu

 

 






















Merhaba Değerli Dostlar,

Bugün sizlerle "İSTANBUL KIRMIZISI" adı altında 3 Mart 2017, yarın Sinemalarda vizyona girecek olan ve merakla beklenen filmin  fragmanını,  yarında,  aynı isim altında Romanın özetini  tanıtmaya çalışacağım.
 Bazen yazılarımıza bir çeşni katmak, sizlerle alışılmışın dışında yazılar paylaşarak Bloğumuzun daha ilginç bir hale getirebilmek ve aynı zamanda  güzel İstanbul' umuzun eşsiz  güzelliklerini ve tarihi mekanlarını okuyucularımıza aktarabilmek adına bu yazımı sizlerle paylaşmak istedim. Umarım ilginizi çeker. Dostlarıma bu filmi seyretmelerini ve ayrıca ilk fırsatta Romanını okumalarını  tavsiye ederim.
 Önce Kendinizi Sevin ve sonra da Sevdiklerinizin değerini bilin ki, Mutluluğunuz daim olsun...En iyi dileklerimle. Esen kalın.

"İSTANBUL KIRMIZISI"
Ferzan  Özpetek´ in yeni filmi ´İstanbul Kırmızısı´ nın beklenen fragmanı yayınlandı. Birbirinden ünlü isimlerin bir arada rol aldığı filmin merak edilen fragmanı sevenleriyle buluştu. Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Mehmet Günsür, Nejat İşler gibi başarılı isimlerin rol aldığı film ´İstanbul Kırmızısı´ 3 Mart´ta sinemaseverlerle buluşacak…

İlgili resim
Ferzan Özpetek' in aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanan ´İstanbul Kırmızısı´ filmin başrolünde yerli ve usta isimlerden oluşan dev bir kadroyu göreceğiz. Peki başrolde kimler mi var: Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Mehmet Günsür, Nejat İşler, Zerrin Tekindor gibi birçok usta oyuncuyu filmde göreceğiz.

Ayrıca, bir tür Ferzan Özpetek filmi izliyormuş duygusuyla kitabını okuyoruz İstanbul ... Çünkü söz konusu yılların yaşandığı Boğaz kıyısındaki yalı artık elden çıkarılacaktır...



istanbul kırmızısı resimleri ile ilgili görsel sonucu´İstanbul Kırmızısı´ filminde ele alınan konu ise şu şekilde: Orhan travmatik bir kayıptan sonra her şeyini kaybetmiş ve vahşi bir yaşama yönelmiş eski bir yazardır. Her şeyi bırakarak Londra’ya yerleşir ve editör olarak çalışmaya başlar. Yıllar sonra İstanbul’a geri döner. Bu geri dönüşün nedeni zamanını Paris, Londra ve Berlin’de geçirmiş ünlü yönetmen Deniz Soysal ile tanışmaktır. Deniz hem tarihi aile köşkünden annesini taşımak hem de yeni filmi için hazırlık yapmak için İstanbul’dadır. Deniz doğup büyüdüğü şehirdeki çocukluk anıların anlattığı bir Kitap yazmıştır. Orhan’ın İstanbul’daki işi, yayınlanmadan önce kitaba son dokunuşları yapmaktır. Uzun yazışmalardan sonra İstanbul’da buluşurlar. Ancak ertesi Sabah Deniz ortadan kaybolur. Orhan’ın gelişi ve Deniz’in ortadan kayboluşu ilginç bir rastlantıya işarettir. Gizli bir soruşturma başlatılır. Herkes Deniz’in bir daha geri dönmeyeceğinden endişelidir. Bu sırada, Orhan, Deniz’in kitabında anlatılanların gerçeğin gösterişli bir kopyası olduğunu fark eder. Görünen odur ki Deniz’in gizemli yaşamı ortadan kayboluşuyla birlikte aydınlatılmanın eşiğindedir.

Ünlü isimlerin rol aldığı filmin yönetmenliğini Türk asıllı İtalyan yönetmen Ferzan Özpetek yapıyor.
istanbul kırmızısı resimleri ile ilgili görsel sonucu´İstanbul Kırmızısı´ filminin oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Mehmet Günsür, Nejat İşler gibi birbirinden ünlü isimler başrolde rol alırken kendilerine Zerrin Tekindor, Serra Yılmaz, Çiğdem Selışık Onat, Reha Özcan, Ayten Gökçer, İpek Bilgin, Selim Bayraktar, Cemre Ebüzziya, Tuğrul Çetiner Şerif Sezer, Nergis Öztürk Toktaş ve Rıza Kocaoğlu gibi isimler eşlik ediyor.

Galası Yapıldı :İstanbul Kırmızısı'nın Galası'na Ünlüler Akın Etti

Ferzan Özpetek yapımı İstanbul Kırmızı'sının galası için ünlüler Beşiktaş Kültür Merkezi'ne akın etti.
BAŞROL OYUNCULARI KIRMIZI HALIDA BOY GÖSTERDİ
Filmin başrol oyuncuları Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür ve Nejat İşler kırmızı halıda poz verdi.
ÜNLÜLER AKIN ETTİ
Sanat dünyasından, Orhan Gencebay, Emel Sayın, Oya Başar, Yılmaz Erdoğan, Deniz Çakır gibi bir çok isim galaya akın etti.
3 MART'TA VİZYONDA
Daha önce Roma'da gala yapan Merakla beklenen filmlerden olan ´İstanbul Kırmızısı´ filmi 3 Mart 2017´de sinema salonlarındaki yerini alacak.


İşte ´İstanbul Kırmızısı´ filminin beklenen fragmanı...




Alıntı : milliyet.com.tr

https://youtu.be/ViOzPFOs8vw                                              https://youtu.be/BJqMaGd0vlM

istanbul kırmızısı fragman ile ilgili video
                                                                 


2 Mart 2017, Antalya




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder