4 Temmuz 2016 Pazartesi


GERÇEK DOSTLAR   (100. YAYIN DALYA)



gerçek dostlar resim ile ilgili görsel sonucu





Çok değerli dostlarım, Bloğuma Hoş Geldiniz.

Dışımızdaki hiç bir şeyi değiştiremeyeceğimiz, değişimin ancak içimizde gerçekleşebileceği bir ortamda siz değerli dostlarımla paylaştığım yazılarımın, bugün itibariyle 100.  sayısına hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum.
Günluk hayatta kullanılmasa da, Blog sayfalarında  100. bölümü bugün itibariyle yayınlandı ve Dalya dedik, 100. yayın günümüzü, sizlerle birlikte hep beraber kutlamak isterdim. 


Bu blog; bilgilerin, fikirlerin, duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı, öğrenmenin ve gelişmenin yollarının arandığı bir ortam yaratmak ve böyle bir amaca hizmet etmek isteyen bir  dostunuzun bazı bilgileri sizlerle  paylaşa bilmesi adına  hazırlanmıştır.

Blog da yer alan yazıları, düşünceleri, görüşleri tartışmak, yorumlamak, eleştirmek veya herhangi bir şekilde katkıda bulunmak isteyen dostlarımla, iletişimde olmaktan büyük  mutluluk duyacağım. Bu nedenle iletişim adreslerimi aşağıda bilgilerinize sunarım.


Tüm İnsanların, Tanrı sevgisi başta olmak üzere, İnsan, Tabiat, Doğa ve Hayvan sevgilerini kendi  iç dünyalarının derinliklerinde yaşattıkları sürece, sonsuza dek mutlu insanlar olarak  daha güzel  ve huzurlu  bir Dünyada yaşayacağımıza inanlardanım.

Bloğumun  kalıcı olmasındaki en büyük faktör siz ' Gerçek Dostlar' ım dan almış olduğum destek ve manevi güç ile gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Bu nedenle siz değerli dostlarıma bir kez daha şükranlarımı yolluyorum.



Bugünkü yayınımızdan evvel Bloğun yapmış olduğu istatistikler neticesinde görüntülenme sayısı 3050  olarak belirlenmiş. Okunma istatistiklerinde Bloğumuzun başta Türkiye olmak üzere, Amerika, Bulgaristan, İsviçre, Polonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Almanya, Romanya, Fransa , Rusya, Tayland , Kazakistan gibi ülkelerden takip ediliyor olmasından,  ayrı bir kıvanç duymaktayım.

Bloğumuzda ilk çıkan yazı 24 Mart 2016 tarihinde yayınlanmış ve aşağıda tekrar anımsıyorum.
"Merhaba,  bugün kendimize ait bir blog oluşturduğumuzdan dolayı çok mutluyuz" ibaresinin bulunduğu paylaşım bana ilk başlangıç olarak çok büyük heyecan vermişti.

İbrahim Birol
Profil Fotoğrafın
Tüm başlangıçlar zordur, taktir edersiniz ki her gün bir başka konuyu sizlerle paylaşabilmek, konuları seçerken dikkatli ve seçici olmak zorunluluğu, ne tür konular olması gerektiği hususunda karar verebilmek gibi bir takım konular, bu Bloğun hazırlanmasında beni  başlangıçta en çok zorlayan   faktörler olmuştur.
 
Önce siz dostlarımdan aldığım manevi destek daha sonra azmin, çalışmanın ve yaptığımız işten zevk almanın sonucunda ortaya çıkan güzel bir Blog oluşturabilmenin hazzına varmış bulunuyorum.

Blog yazılarımın geçmiş dönemlerdeki paylaşımlarına baktığımızda, zaman zaman iş dünyası ile ilgili yazılara, bazen genel kültür amaçlı konulara ve sizlerin beğenilerinin en çok yoğunlaştığı Bilge ve Derviş hikayelerine, Mevlana ve Şems-i Tebriz-e, Kızılderili hikayelerine, Değişik meditasyonlara, çeşitli Video ve ses kayıtlarına yer verdik. Bu arada Ulusal Bayramlarımızla ilgili yazılarımıza ve Dini günler ve  gecelerimizle ilgili kutlama mesajlarımızı sizlerle paylaştık.

Bir çok paylaşımlarımızı bazen yurt içindeki çok  değerli yazarlarımızın eserlerinden, bazen yurt dışındaki yazarların gerek kitap tanıtımlarından  gerekse kendi yazılarından esinlenerek veya alıntılar  yaparak, sayfa ve resim düzenlemelerinin tarafımdan hazırlanıp, hiç bir yazarın ve güzel sözler bölümündeki özlü sözlerin telif ve kişilik haklarına saygısızlık ve müdahale etmeden hazırlamaya özen gösterdim ve sizlerin beğenisine sunmağa çalıştım.

Bu arada bazı dostlarımın Bloğumun kullanılması aşamasında zorlandıklarını gözlemledim, bilhassa Face Book paylaşımımdan sonra yazının  kendi Face Book larına    düşmesi   neticesi, resmin üstüne bir tıklamadan sonra, son yayınlanan  veya daha önce yayınlanmış olan Blog yazılarımın tamamına ulaşma şanslarının bulunduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim.

 Bu Bloğun sizler tarafından, her görüntülenmesinden sonra, sizlerin de kendi dostlarınızla paylaşmanızı rica ederim. Bilgiler paylaştıkça  çoğalır, çoğaldıkça değer kazandığını bir kez daha hatırlatmak isterim.

Yeni yazılarımızda tekrar buluşmak ve bir arada olmak üzere, göstermiş olduğunuz yakın ilgilerinize bir kez daha çok teşekkür ederim. Saygılar ve sevgiler...

Her şeyin gönlünüzce olması dileklerimle. Esen kalın.

İbrahim BİROL

https://youtu.be/q8TYoX9wtGM









Günün Sözü:
dostlara resimli sözler ile ilgili görsel sonucu












İletişim Bilgilerimiz : e-Mail : İbrahim-bi@Hotmail.com
                                     g Mail  : ibrahimbirol4@gmail.com
                                     Twitter : @ibrahimbi2



İbrahim Birol, http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/
Haziran 03, 2016, Antalya
İlgili resim



                                       


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder